Patrick Boivin – Champagne Cuvée Tradition Blanc de Blancs 2002

Meget flot årgangschampagne med et lækkert røget element

399,00 kr.Før 699,00 kr.

Beskrivelse

Patrick Boivin - Champagne Cuvée Tradition Blanc de Blancs 2002 er flot citrongul i glasset med grønne refleksioner.  Livlige og fine bobler  danner et tæt perleskum. Frisk, fin og elegant i næsen. Gulkødet frugt står tydeligt frem og over tid dukker et røget element også op. Hvide blomster, voks og brioche bærer også ved til finishen.

Patrick Boivin - Champagne Cuvée Tradition Blanc de Blancs 2002 er en elegant vintagechampagne, der vil egne sig fremragende som ledsager til stegt, hvid fisk eller en risotto med saffran. Vi anbefaler, at du nyder denne Champagne ved en starttemperatur på 6 grader og i tulipan-formede glas for at få den fulde fornøjelige oplevelse af boblerne.

Robert Parker har ratet årgang 2002 i Champagne med 95 point.

Om producenten

Patrick Boivin holder til i Epernay, hjertet i Champagne-regionen i Frankrig. Huset råder over 6 hektarer fordelt over 5 villages, hvoraf nogle er klassificerede som 1er CRUs. Alle druerne til vinene i Patrick Boivins Champagne-sortiment er håndhøstede. Her har familien dyrket Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier på sydvendte plots i mere end 40 år og gennem hele 3 generationer. I den kalkholdige jord opnår druerne både en flot mineralitet og afrundethed. Boivin-familiens marker er for nyligt kommet på UNESCOs Verdensarvsliste. Den årlige produktion fordelt på 5 Cuvéer løber samlet op i cirka 50.000 flasker.

Info om vinen

Årgang

Druer

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...