Din indkøbskurv er tom.
Beskrivelse
Denne lille producent laver nogle af Valpolicellas smukkeste vine. Vinene er tilsyneladende komplet uberørt af internationale trends og ønsker - de er deres egne, og et resultat af hver enkelt lille marks helt særlige placering.
Vinene fra Le Salette er usædvanlige både i forhold til kvalitet og stil. Smagen (og det gælder alle vinene - fra billigst til dyrest) er uhyre ren, og man kan ganske enkelt smage, hvor streng en drueudvælgelse der bruges i alle vinene. Det giver et slutprodukt af overordentlig høj kvalitet.
Stilen er klassisk! Her er ingen "iltet blommegrød", men store kraftfulde vine med frugt, integritet og struktur.
Vinene kan i nogle tilfælde ligge mere end 30 år!
Ligesom Le Salettes Amaroner ligger langt over gennemsnitsniveauet, gør deres fabelagtige Ripasso også. I Progni laves af druer med både kraftig frugt og kraftig skal, og resultatet er derfor en vin med både koncentration, meget lang smag og flot struktur.
At sammenligne I Progni med den gængse Ripasso er en unfair kamp, for både ambitionsniveauet, drueselektionen og fadlagringen er her taget til næste niveau.
F.eks. lagres I Progni hele 18 måneder på fransk eg.
Smagen er ikke bare stor, den er overvældende - og vil komme bag på mange Ripasso-drikkere. I Progni besidder nemlig større kraft og maskulinitet, og er et fremragende valg til udfordrende kødretter.
Lagring: 18 måneder på fransk eg.
Alkohol: 14%
Vinene fra Le Salette er usædvanlige både i forhold til kvalitet og stil. Smagen (og det gælder alle vinene - fra billigst til dyrest) er uhyre ren, og man kan ganske enkelt smage, hvor streng en drueudvælgelse der bruges i alle vinene. Det giver et slutprodukt af overordentlig høj kvalitet.
Stilen er klassisk! Her er ingen "iltet blommegrød", men store kraftfulde vine med frugt, integritet og struktur.
Vinene kan i nogle tilfælde ligge mere end 30 år!
Ligesom Le Salettes Amaroner ligger langt over gennemsnitsniveauet, gør deres fabelagtige Ripasso også. I Progni laves af druer med både kraftig frugt og kraftig skal, og resultatet er derfor en vin med både koncentration, meget lang smag og flot struktur.
At sammenligne I Progni med den gængse Ripasso er en unfair kamp, for både ambitionsniveauet, drueselektionen og fadlagringen er her taget til næste niveau.
F.eks. lagres I Progni hele 18 måneder på fransk eg.
Smagen er ikke bare stor, den er overvældende - og vil komme bag på mange Ripasso-drikkere. I Progni besidder nemlig større kraft og maskulinitet, og er et fremragende valg til udfordrende kødretter.
Lagring: 18 måneder på fransk eg.
Alkohol: 14%