Sommerfavoritter 2021 – Smagekasse

Vi har din ryg til sommerens vin-hygge. 12 flasker til en skarp pris.

699,00 DKKFør 1.492,00 DKK

Beskrivelse

Sommerfavoritter 2021 - Smagekasse er sammensat af lutter terrassehits. Her er både rød, hvid og rosé, så du kan godt gå i gang med at planlægge menuen.

Vi har pakket 12 flasker til dig i smagekassen. Skulle du købe dem til enkeltstyksprisen ville kassen koste dig 1492,-. Vores kassepris er 744,-, men den pris har vi savet toppen af og du sparer derfor yderligere 45,- og får således kassen for kun 699,-

Sommerfavoritter 2021 - Smagekasse indeholder:

2 flasker Barbanera - L'Opera 2019 Smagen kan bedst beskrives som fuldmodne brombær og Amarena-kirsebær, der har inviteret mørk chokolade til fest. Barbanera har udelukkende ladet L'Opera lagre på stålfade, for egelagring har ganske enkelt ikke været nødvendigt. Der er så god modenhed og sødme i druerne, at vinen ikke trænger yderligere afrunding fra egetræet. God til de fleste kødretter, såvel som pastaretter og risotto. Vinen er også superlækker som meditationsvin - et glas i utide.

2 flaske Rebel Ridge - Noir 18 Milevidt fra de nogle gange mere tyndbenede Pinot-Noir-vine, som ofte dyrkes i Europa. Rebel Ridge har nemlig med de mange Californiske solskinstimer skabt det præcis modsatte: En blød og rund vin HELT uden kanter, der vælter sig i modne frugtaromaer. Søde jordbær, tørrede blåbær og et fint lille vaniljepræg fra de 10 måneders fadlagring

2 flasker Rebel Ridge - Rosé 20 Fra samme succes-brand kommer vores nyeste amerikanske rosé. Den er blød, fuldmoden og sødmefuld. Den behøver ingen madledsagelse, men kan nydes for sin indladende charme, præcis som den er.

2 flasker Farnese - Replica Zinfandel Old Vines 2020 For at opnå den fuldmodne sødme, ekstra dybde og koncentration i vinen lader Farnese druerne sidde længere på de ældgamle stokke, end der strengt taget er nødvendigt. Skøn duft og smag af modne, sorte kirsebær, brombær og hindbær. Yderst behageligt snert af chokolade, kaffe og vanilje i eftersmagen. Ligefrem drikkeglæde til en umanerligt god pris.

2 flasker Pinot Grigio 2020 En tør og frugtig vin med en behagelig mundfylde. Dufter skønt af citron, lime- og appelsinskal og saftige, grønne æbler og pære. Vældig livlig og saftig i munden med en flot harmoni mellem moden frugt og meget behagelig frugtsyre.

2 flasker Luca Rossi - Maron 2018 Der er mange, der gætter på, at denne vin er en Amarone, når de smager Luca Rossi - Maron. Ligesom Amaronen, er Maron nemlig lavet på et blend af druer, der er tørret i små kasser i et ventileret rum. Og den har den velkendte rosin-næse, som Amaronen også har.

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...