Rebel Ridge – Chard 19

Skøn californisk Chardonnay-spradebasse

  • 75,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 139,00 DKK fl.
GRATIS FRAGT PÅ ALT RESTEN AF UGEN

Beskrivelse

Rebel Ridge - Chard 19 er det prisstærke alternativ for dig, der er vild med udtrykket i Pound Cake. Stilen er bombastisk og sidder lige i skabet, hvis man som mange andre også har et svagt punkt for den stil.

Chardonnay-druen knuselsker de varme dage og de kølige nætter i Californien. Dagen bruger den på at smække sødmen og saftigheden op på 100%. Natten bruger den på at besinde sig og få lidt struktur på herlighederne igen. Det er det altså meget svært ikke at lade sig besnære af.

Duften i Rebel Ridge - Chard 19 er både frisk og fyldig på en og samme tid. Saftig citron og vanilje, svulmende pære og tropisk frugt. Fadet ligger som en fed, vibrerende bas under frugten. Det giver vinen en flot afrunding med et toastet præg og den der signifikante smørfedme, som bare kombinationen californisk Chardonnay og amerikanske egefade kan.

Om Rebel Ridge Winery

Rebel Ridge er opkaldt efter det sted, de 3 rebelske vinmagere mødtes.
I frustration over en stillestående vinbranche styret af få globale spillere, der har frit spil til at holde priserne oppe, ville de noget andet. Chefvinmageren, som oprindeligt er opvokset i Valpolicella i Italien, ønskede især maksimal udnyttelse af de mange californiske soltimer. Det betød  en ny vinstil, som er mindre prætentiøs og mere "full on fruit".

Info om vinen

Årgang

Druer

Producent

Region

Lagring

9 måneder på amerikansk eg

Alkohol

14,5%

Du kunne også være interesseret i...