Marjan Simčič – Sauvignon Vert Classic 2020

Fuldmodne druer fra markerne på grænsen mellem Slovenien og Italien.

99,00 kr.Før 149,00 kr.

Beskrivelse

Marjan Simčič - Sauvignon Vert Classic 2020 er lavet på fuldmodne druer. Farven i glasset er dyb gylden. Vinen har en ekstremt fyldig krop, rig, kompleks og langstrakt aroma. I glasset udvikler den sig flot med noter i næsen af urter, der glider over i tørrede blomster. Smagen er udtalt ferskenpræget med et lille mineralsk præg. Et lille strejf af modne bittermandler i eftersmagen.

Vi anbefaler at nyde Marjan Simčič - Sauvignon Vert Classic 2020 ved 10-12 grader. Den er god som appetizer og til et bredt udvalg af forretter i det moderne køkken.

Regionen Brda i det vestlige Slovenien refereres ofte til som det slovenske Toscana. Og det giver faktisk god mening, for ikke alene har landskabet de samme karakteristiske bakker; vinmarkerne vender også mod den vestlige kyst og har bjergene i ryggen. Præcis som i Toscana. Druer tager ikke hensyn til politiske grænser, så vinmarkerne, Zegla og Podgredič, krydser faktisk ind over den italienske grænse i Collio-regionen.

Druerne håndhøstes i midten af september. Der er kun produceret 2.666 flasker af denne vin. Det er med andre ord ikke en, man lige falder over hver dag på vinhandlernes hylder.

Se alle vine fra Marjan Simčič HER.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

13%

Druer

Drikkes bedst

2021-2027

Producent

Region

Lagring

På ståltanke

Du kunne også være interesseret i...