Line 39 – Chardonnay 2020

Mediumfyldig, cremet californisk Chardonnay med anstrøg af tropisk frugt og hvide blomster

  • 99,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 129,00 kr. pr. flaske

Beskrivelse

Line 39 - Chardonnay 2020 er en medium-fyldig og -cremet Chardonnay fra det solbeskinnede Californien. Den åbner op med en duft af tropisk frugt, citron og en behagelig snert af vanilje fra fadlagringen. De dejlige noter går igen i den mediumfyldige smag sammen med et anstrøg af creme brulee og let røg. Den friskhed og dens fylde går fint hånd i hånd og gør den til en drikkevenlig og elegant vin til en god pris. Man er ikke i tvivl om dens californiske ophav, men den er langt mindre 'bulderbasset' end vores øvrige sortiment af californiske Chardonnay'er.

Vi anbefaler, at du serverer Line 39 - Chardonnay 2020 i store glas ved en starttemperatur på 7-10 grader. Vinen gør sig godt for sig selv, men den løfter både sig selv og måltidet, hvis den serveres til stegt kylling med en cremet sauce eller til retter med fed fisk. Den behøver ikke nydes i en solstråle, men når det er muligt, så gør vinen sig også godt på terrassen med lidt lette snacks on the side.

God tid er essentielt og det er med til at skabe det druemateriale, der ligger til grund for i vinkælderen at kunne lave 'outstanding super-premium wines', som Line 39 selv udtrykker det. Balancen mellem fyldig, moden frugt og sprød frugtsyre sidder simpelthen lige i skabet.
Vinmager Steven DeCos­tas baggrund med en uddannelse i mikrobiologi og kemi har været et solidt fundament til næste skridt i uddannelsen til ønolog i 2010. Målet er at holde et skarpt fokus på at bruge videnskaben i samarbejde med naturen for at sikre alle en god vinoplevelse i glasset, uden at det skal rive foret ud af lommerne.

Info om vinen

Årgang

Druer

Producent

Region

Alkohol

13,5%

Du kunne også være interesseret i...