Josef Milz – Grauburgunder 2021

Fint samspil mellem moden frugt og en behagelig frugtsyre.

79,00 kr.Før 149,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Josef Milz - Grauburgunder 2021 er et interessant bekendtskab og en spændende repræsentant for Mosel-vinene. Graubrugunder-druen kender du måske bedre som Pinot Gris eller Pinot Grigio, der blot er henholdsvis det franske og det italienske navn for den samme drue. Grau/Gris/Grigio hentyder til den grålige skær drueskallerne har ved høsten.

Josef Milz - Grauburgunder 2021 har et fint samspil mellem moden frugt og en behagelig frugtsyre. Frugtaromaerne er domineret af litchi, passionsfrugt og mango. En meget behagelig og ukompliceret vin, der går fint både med og uden mad.

Prøv den til lyse pastaretter eller asiatisk mad.

Om Josef Milz

Familien har dyrket vin i Trittenheim siden 1520 og er på mange måder dybt rodfæstet i den tyske vinhistorie. Josef Milz-vingården i Trittenheim er en af de ældste i hele området og også en af de grundlæggende medlemmer i Verbands deutscher Prädikatsweingüter, der fastsætter og certificerer kvaliteten af vinene. Vinmarkerne er alle stejle og har en hældning på op til 90%. Skifer udgør fundamentet i jordbunden og jorden er veldrænet, hvilket tvinger rødderne dybt efter vand og giver vinene den eftertragtede og flotte mineralske egenskab.

Milz har 2 vinserier: Den ene hedder blot Josef Milz og her er alle vinene vinificerede uden fad. I Magna Charta-serien er de derimod alle lagret 12 måneder på 1 år gamle egefade.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

12%

Druer

,

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...