Forårsfavoritter 2022 – Smagekasse

12 lækre flasker til en dejlig stund med eller uden mad.

888,00 DKKFør 1.362,00 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

Forårsfavoritter 2022 - Smagekasse er som skabt til de spæde solstråler. Faktisk er en lille solstråle det nok det eneste kassen mangler. For her er nemlig alle de gode vine, der er perfekte til årstiden. Både med og uden mad. Vi har pakket vine fra hele kloden i en smasklækker kasse.
Vi har pakket 12 flasker til dig i smagekassen, og prisen har vi justeret en smule. Skulle du købe dem alle enkeltvis, så skulle du af med 1362,-. Regner vi med vores sædvanlige 6-styks-pris, så skulle du af med 920,-. Men vi har skruet lidt på knapperne og kan tilbyde smagekassen til 888,-

Forårsfavoritter 2022 - Smagekasse indeholder:

Fra Italien

2 flasker Cesari - Pinot Grigio 2021 En tør og frugtig vin med en behagelig mundfylde. Dufter skønt af citron, lime- og appelsinskal og saftige, grønne æbler og pære. Vældig livlig og saftig i munden med en flot harmoni mellem moden frugt og meget behagelig frugtsyre.

2 flasker Fantini - Calalenta Rosé 2021 Let og læskende rosé i Provence-stil. Farven er let rødmende, aromaerne i næsen går i retning af friske jordbær, vandmelon og rosenblade. I munden følges de samme aromaer op af en behagelig mineralitet. Forfriskende og læskende frugtsyre i god harmoni med den modne frugt og den velafrundede finish med en fin, god længde.

2 flasker Barbanera - L'Opera 2019 Smagen kan bedst beskrives som fuldmodne brombær og Amarena-kirsebær, der har inviteret mørk chokolade til fest. Der er virkelig gang i glasset her! Der er koncentration, velsmag og sødme for hver en krone - og mere til.

Fra Argentina

2 flasker BenMarco - Pinot Noir 2019 Noter af knaldrøde, vilde jordbær og hvide blomster lokker i næsen. De fortsætter i smagen med en fyldig, men dog elegant tilstedeværelse. Lidt hvid chokolade, lavendel og sød lakrids følger finishen helt til dørs. Det smager virkelig lækkert!

Fra USA

2 flasker American Bastard - Pinot Noir 2019 Smagen er super frugtig Pinot Noir, som tager kampen op mod de helt store Pinot Noir-vine i Californien til mange gange denne pris. Det vælter ud af glasset med mørke bær og fuldmodne jordbær i perfekt balance. Det hele afrundes med et strejf af vanilje fra den perfekte fadlagring. Mums!

Fra Tyskland

2 flasker Cliffhanger - Riesling Dry 2020 Tør hvidvin med en knivskarp finesse i sit udtryk. Smagen er fuld af æble og citrus og med kompleksitet og mineralitet. Vores største Moselhit til dato!

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...