Costa Tenute – Freyr Viognier 2016

Kraftfuld, men liflig toscansk hvidvin med 15% alkohol.

  • 77,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 139,00 DKK fl.

Ikke på lager

Beskrivelse

Costa Tenute - Freyr Viognier 2016 er en liflig og intens krydret hvidvin med 15% alkohol. Den franske drue viognier har i Maremma i Toscana haft fremragende forhold.

Smagen i Costa Tenute - Freyr Viognier 2016 er frisk, floral og krydret.
Server den ved 6-10 grader og gerne som akkompagnement til kraftige blåskimmeloste eller til krydret asiatisk mad. I det hele taget bør serveringerne have en vis pondus, der kan give vinen det modspil, den fortjener. Dermed ikke sagt, at den ikke kan stå alene. Det sørger den saftige friskhed nemlig for sagtens kan lade sig gøre.

Viognier er en fransk drue, der primært dyrkes i området omkring Rhône. Dyrkes den i Frankrig er priserne som regel til den absolut høje side. Men det kan snart være en saga blot. Mange andre lande har nemlig fået øjnene op for druens kvaliteter. Særligt de oversøiske lande med Californien som bannerfører puster nu de gamle franske vine i nakken. Er du sædvanligvis glad for at få Chardonnay eller Sauvignon Blanc i glasset? Har du samtidigt også mod på at prøve noget nyt? Så er Viognier sandsynligvis din nye vin-affære.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Druer

Producent

Region