Cliffhanger – Riesling Feinherb 2020 12 flasker

Once-in-a-lifetime knaldtilbud

700,00 DKKFør 1.548,00 DKK

Beskrivelse

Dette er et ekstraordinært godt tilbud på 12 flasker Cliffhanger - Riesling Feinherb 2020. Sagen er, at vi sædvanligvis sælger dem i kartoner med 6 flasker i. Ved en fejl har vi denne gang fået dem leveret i 12-styks kasser. Dem er vi stærkt motiverede for at slippe af med i hele kasser, hvorfor vi er lige så stærkt motiverede for at sætte dem til en ekstra skarp pris. Lægger du 1 produkt i kurven svarer det til 1 kasse med 12 flasker i.

Normalpris, når vinen ikke er på kampagne er 129,- pr. flaske. Kampagnepris på Cliffhanger feinherb er ved minimum 6 flasker 69,- pr. flaske. Denne kasse med 12 flasker i koster 700,-. Det svarer til en pris pr. flaske på 58,33. PLUS der er fri fragt, fordi der er 12 flasker i kassen.

Tilbuddet gælder så længe lager haves, og den kommer aldrig til at koste så lidt i 6-styks kasser.

Cliffhanger - Riesling Feinherb 2020 er en super lækker Mosel-Riesling til en brøkdel af, hvad områdets "gamle" producenter koster. Feinherb er ikke en officiel (men dog vældig brugt) betegnelse for vine, der ligger mellem halvtør og sød. Feinherb er i den søde ende af denne skala med cirka 18 gram restsukker pr. liter. Denne Riesling har stor, tæt aroma. Det kan den takke det kølige klima og vinstokkenes dybe rødder i den mineralske undergrund for. I kombination med den lange modningstid på stokkene, er dette helt usædvanligt vellykket.

Hvorfor hedder vinen Cliffhanger?

Cliffhanger har fået sit navn fra det smukke, stejle og svært fremkommelige Mosel-bjerglandskab. Ser man en vinbonde på 'marken' kan det nemlig være svært helt at afgøre, hvad han laver: Besigtiger han høsten eller er han er ved at bestige bjerget? Måske begge dele! Hvert eneste klippefremspring kan udnyttes til Tysklands dominerende drue, Riesling.

Cliffhanger - Riesling Feinherb 2020 kommer fra nogle af de allerstejleste skrænter i Mosel-området, hvor høsten kommer i hus med håndkraft. Det skyldes ikke en romantisk tilgang til vinproduktion. Det er ganske enkelt ikke muligt at komme frem med maskiner.

 

Slå til, mens vi har Cliffhanger - Riesling Feinherb 2020 12 flasker på dette absolutte særtilbud

Se alle vine fra Cliffhanger HER

Info om vinen

Årgang

Producent

Druer

Region

Alkohol

Du kunne også være interesseret i...