Cliffhanger – Riesling Feinherb 2017

Mindre parti af aromatisk Riesling fra Mosel

  • Gastromad.dk
  • Smag på vin
129,00 DKK

Beskrivelse

Cliffhanger - Riesling Feinherb 2017  har fået sit navn fra det smukke, stejle og svært fremkommelige Mosel-bjerglandskab. Ser man en vinbonde på 'marken' kan det nemlig være svært helt at afgøre, om han mon er ved at besigtige høsten eller om han er ved at bestige bjerget! Hvert eneste klippefremspring kan udnyttes til Tysklands dominerende drue, Riesling.

Cliffhanger Riesling kommer fra nogle af de allerstejleste skrænter i Mosel-området, hvor høsten kommer i hus med håndkraft. Det skyldes ikke en romantisk tilgang til vinproduktion. Det er ganske enkelt ikke muligt at komme frem med maskiner.

Den store, tætte aroma i Rieslingens smag kan takke det kølige klima og vinstokkenes dybe rødder i den mineralske undergrund i kombination med den lange modningstid på stokkene for sin vellykkethed.

Her får du afstemt sødme med velafbalanceret syre. Er du Mosel-fan vil du uden tvivl nikke genkendende til både stilen og smagen - men helt sikkert ikke prisen.

Denne Riesling vil være helt perfekt at nyde nu. Men som med alle andre gode Rieslingvine, så begynder eventyret først, når den hældes på flaske og den vil således folde smagsoplevelsen yderligere ud over de næste 3-5 år.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Drikkes bedst

Druer

Producent

Region

Lagring