Cliffhanger – Riesling Dry 2018

Mindre parti af hvidvins-kup fra Mosel

  • 10/10 genkøbsfaktor + UGENS VINHIT(2017)Vinexpressen
129,00 DKK

Beskrivelse

Er du Mosel-fan vil du uden tvivl nikke genkendende til både stilen og smagen i Cliffhanger - Riesling Dry 2018 - men helt sikkert ikke prisen. Denne udgave af Cliffhanger Riesling er tør med en knivskarp finesse i sit udtryk. Smagen er fuld af æble og citrus og med kompleksitet og mineralitet. Et absolut fund til prisen.

Cliffhanger har fået sit navn fra det smukke, stejle og svært fremkommelige Mosel-bjerglandskab - ser man en vinbonde på 'marken' kan det nemlig være svært helt at afgøre, om han er ved at besigtige høsten eller simpelthen ved at bestige bjerget! Hvert eneste klippefremspring kan udnyttes til Tysklands dominerende drue, Rieslingen.

Cliffhanger kommer fra nogle af de allerstejleste skrænter i Mosel-området, hvor høsten kommer i hus med håndkraft. Det skyldes ikke en romantisk tilgang til vinproduktion. Det skyldes helt enkelt, at det ikke er muligt at køre med maskiner!

Vi har kun fået fat i et mindre parti, så skynd dig, hvis du skal nå at smage den! Den vil være helt perfekt at nyde nu. Men som med alle andre gode Rieslingvine, så begynder eventyret først, når den hældes på flaske og den vil således folde smagsoplevelsen yderligere ud over de næste 3-5 år. Du kan med andre ord godt lægge et par flasker i kælderen.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Druer

Drikkes bedst

Lagring

Producent

Region