Bread & Butter – Smagekasse

12 flasker californisk forkælelse fra Bread & Butters Winery

1.188,00 DKKFør 1.788,00 DKK

Beskrivelse

Bread & Butter - Smagekasse er et miks af de meget populære vine fra Bread & Butter i Californien. Der er 3 af hver vin i kassen.

Det bliver vanskeligt at vælge en favorit ud - det kan vi ganske enkelt ikke. Og med 12 flasker i smagekassen behøver du heller ikke. Her er mere end nok vine til en komplet menu. Skal du bruge smagekassen til at finde ud af hvilken vin, der skal lægges på hylderne til de næste mange ganges vinfornøjelse, jamen så får du altså mulighed for at smage dem alle sammen mere end blot en enkelt gang.

Skulle du købe dem alle sammen til enkelt-styks-prisen, ville det koste dig 1788,-. Vi har sat dem til kampagnepris og du får derfor dem alle sammen for kun 1188,-.

Bread & Butter - Smagekasse indeholder:

3 flasker BREAD & BUTTER - Rosé 2019

Den klare, dybe pink farve lokker allerede fra første møde. Næsen frister med friske, modne jordbær i lag med grøn, moden melon og et floralt strejf af hibiscus og rosenblade. Munden fyldes af en rosé, der er tæt struktureret med en medium og velbalanceret frugtsyre, der holder hele buketten smukt sammen. Lang og forfriskende eftersmag. Den har ganske enkelt alt og mere til af det, vi forventer af en god amerikansk rosévin.

3 flasker BREAD & BUTTER - CHARDONNAY 2018
Bread & Butter - Chardonnay 2018 er en amerikansk chardonnay - cremet, fed og fyldig med eftersmag af smør på toast. Præcis som navnet antyder. En ganske kraftig hvidvin med sin helt egen stil. Hvis du primært kender til de franske, lidt mere tørre Chablis-udgaver af Chardonnay-druen, så er det her altså noget helt, helt andet. I Napa Valley modnes druerne nemlig i stabilt og varmt klima, frugten kommer således i fokus og vinen får en naturligt høj alkoholstyrke.

3 flasker BREAD & BUTTER - PINOT NOIR 2018

Den - for området - unikke kombination af finesse-rig, delikat frugt og flot modenhed fra den varme californiske sol plejer at sende prisen op i helt andre luftlag. Men vi har købt - overordentligt - stort ind, og det kommer nu vores kunder til gode. En skøn vin, der smager langt dyrere, end den er! Lignende vine ville normalt koste i omegnen af 3 gange så meget.

3 flasker BREAD & BUTTER - CABERNET SAUVIGNON 2018
Stilen i Bread & Butter - Cabernet Sauvignon 2017 er klassisk, livlig og kompleks med flotte lag af modne brombær, chokolade og mørke kirsebæraromaer. Det runde og lækre møde med munden er accentueret af bløde tanniner og et hint af krydderi. Helt sømløst væver det hele sig ind i en eftersmag, der lader en dvælende ønske sig at smage mere.

Info om vinen

Producent

Region

Vintype