Barbanera – Vecciano Bianco 2020

“Tårnhøj drikkeglæde over hele linjen”

  • 99 pointLuca Maroni
  • 93 point(2019)Barego'mad
  • 69,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 129,00 DKK fl.

Beskrivelse

Barbanera - Vecciano Bianco 2020 er en symfoni af fine duft- og smagsindtryk. Det florale element understreges af eksotisk frugt, lime og abrikos. Den er yderst saftig og har en spændende mineralitet, der giver en fin lille fyrig dans på tungen. Lang og kompleks finish.

Skal der fisk på menuen, er den en oplagt makker i glasset. Men den kan også være et spændende match til mellem-modne, bløde oste. Har du lyst til at nyde den på dens egen præmisser uden mad til, er det også en fin vin til et glas i utide.

Vi anbefaler at servere Barbanera - Vecciano Bianco 2020 ved 12-14 grader.

Barbanera-familien har været en del af den italienske vinverden med høj-kvalitativ vinproduktion i over 80 år. Vingården drives i dag stadig af Barbanera-familien, nemlig den stiftende bedstefar Luigis to sønner og deres børn.

Anmelderne siger...

Barego'mad (2019): "Det er en helstøbt publikumspleaser af en hvidvin, hvor alle rundt om bordet kan være med – lige fra øvede connaisseurs til os helt almindelige dødelige. Sprede drikkeglæde over hele linjen. For det gør Vecciano Bianco Toscana IGT 2019 fra toscanske Barbanera. De er verdensmestre i at lave drikkevenlige vine til os nordboere, og denne hvidvin er ingen undtagelse."

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...