Alias – Chardonnay 2016

Smørfed charmebasse fra Californien

  • Finansbureauet
  • Vinavisen
  • ANBEFALETVinexpressen
  • 69,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 129,00 DKK fl.

Ikke på lager

Beskrivelse

Alias - Chardonnay 2016 er et vidunderligt overflødighedshorn af modne tropiske frugter og smørfed vanilje og en flot afrunding med citrus. En virkelig behagelig vin, skabt i Californien med europæisk forbillede. Chardonnay er den mest dyrkede hvidvinsdrue på verdensplan og en drue, der virkelig afspejler det terroir, hvor den dyrkes. Det skinner også tydeligt igennem i Alias - Chardonnay 2016, hvor den varme sol har sørget for strejf af tropisk frugt, men lavet så flot, at den stadig er frisk og stringent.

Anmelderne har overøst den med fuldt fortjente pæne ord:

Finansbureauet, 5 stjerner.
"Let og ukompliceret californisk Chardonnay med oversøisk charme. Frisk næse med et pift af ananas og fersken og sprød og livlig mund med et strejf af citrus og vanilje."

Vinavisen, 5 stjerner.
"En lækker, frugtrig og fyldig hvidvin med en nærmest cremet konsistens, der gør, at smagen bliver længe i munden. Der er også markante - men ikke overdøvende - noter af fad i både duft og smag. Drik den til laks, kylling eller til det store ostebord. Flasken har skruelåg."

Vinexpressen, Anbefalet.
"Smør, ananas og strejf af fad. Flot oversøisk chardonnay med en livlig syre. Meget bougogne-inspireret om end en smule sødere i munden. Anbefalet!"

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Druer

Drikkes bedst

Lagring

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...