Den lille lækre boble – Smagekasse

Sprudlende bobler til forsødelse af enhver lejlighed

777,00 kr.Før 1.374,00 kr.
GRATIS FRAGT PÅ ALT RESTEN AF UGEN

Beskrivelse

Den lille lækre boble - Smagekasse er friske og besnærende bobler fra Franciacorta og Veneto, der sætter festlighedsniveauet ved enhver lejllighed et hak i vejret. De ligger alle lige i midten af sødmegradsklassificeringen, hvilket gør dem velegnede at nyde præcis som de er på deres egne præmisser, men de er også absolut fremragende som ledsagere til mad. For eksempel sushi eller lette pastaretter.

Vi har pakket 6 flasker, 2 af hver, til dig i Den lille lækre boble - Smagekasse. Skulle du købe dem alle til enkeltstykspriser, ville det koste dig 1374,-. Vi har skåret prisen helt ned, så du kan købe kassen for 777,-

2 flasker Collinobili - Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG 2021 Den smager dejligt som den er, men hold dig ikke tilbage med at dresse den op til party med for eksempel Aperol eller frossen frugt til alle de lune sommeraftener. Flot strågul Spumante med en indbydende duft og smag af blomster og acaciehonning.

2 flasker Contadi Castaldi - Brùt Stjerneanmeldte ypperligt cremede bobler! Skønt, nærmest vibrerende, livligt skum fylder munden med tæt moden frugt i balance med sprød syre. Fyldig og frisk citrus og fersken, der runder af med en fornøjelig finish af ristet toast med honning.

2 flasker Contadi Castaldi - Ducati Corse Brut Race Fyldig og frisk citrus, ananas og pære er hovednoterne i denne brut. Lækker cremet og sprælsk mousse,  der klinger ud i en langstrakt finish med noter af toast og honning. "...A Franciacorta with expressive, dynamic aromas, as agile and sinuous as an S-curve, with a fresh, vertical, powerful and energetic character, like our new V4."

Se alle vores italienske mousserende vine HER.

 

Info om vinen

Producent

,

Du kunne også være interesseret i...