Flyttekasse 12

Udsalgskasse med 12 flasker hvidvin og mousserende vin fra Italien og USA.

1.276,80 DKKFør 2.526,00 DKK

Beskrivelse

Vi har ryddet op på lageret for at få plads til nye årgange!

Vi har i den forbindelse samlet en masse af de vine, vi kun har enkelte flasker tilbage af i en række særdeles attraktivt prissatte restkasser.
Vinene fejler intet, og der gælder naturligvis samme returret som på alle vores andre vine - prisen er blot lavere, da du med dit køb hjælper os med at få plads til de nye årgange.

Flyttekasse 12 indeholder:

3 fl. La Gironda - Galandrino Brut 2015 Flot dyb, strågul farve med en fin og insisterende perlage. Skøn aroma af toastet brød med vanilje og hasselnød. Elegance og kompleksitet i flot forening. Smagen lever op til duften og sammen med det toastede anstrøg er der også en fin, sødmefuld smag af tørret abrikos. Den er vidunderlig at nyde på dens egne præmisser, men der er rigelig rygrad og struktur over den til at den kan akkompagnere et komplet måltid.
Normal enkeltstykspris: 299 kr. Kampagnepris: 199 kr.

3 fl. Contadi Castaldi - Rosé er en klassisk Franciacorta, men i en moderne stil, der viser, hvor elegante Pinot nero-druerne er sammen med Chardonnay. Smuk, lys koralrosa farve med en fin og vedvarende perlage.  Efter den første lagring på 7 måneder - delvist på ståltanke og delvist i barriques - lagrer den mousserende vin sur lies fra 24 til 30 måneder. Næsen har klare noter af vilde bær, friske rosenblade, hints af æble og tropisk frugt. Munden er struktureret, frisk og livlig, og nærmest sensuel. Finishen er langt og velafbalanceret. Syre, sødme og finish i fin og flot balance. Kan man drikke mousserende vin til mad? Jada! Den er både perfekt som aperitif og matcher godt med pizza, fiskeretter og delikate retter med lyst kød eller grøntsager.
Normal enkeltstykspris: 269 kr. Kampagnepris: 169 kr.

3 fl. Ponte Lungo - Curioso Bianco 2018 Frisk og frugtig med citrus og moden pære. Fine florale noter også i næsen. Smagen er ligeledes fyldig helt i overensstemmelse med duftindtrykkene og tillige kommer der saftigt grønt æble. Frisk og med afstemt syre, der toner ud i en fin finale. Rigtig dejlig madvin i fin harmoni.
Normal enkeltstykspris: 125 kr. Kampagnepris: 65 kr.

3 fl. The Originals - Riesling 2018 Byder på aromaer af lime, knitrende sprøde æbler, pære, hvid fersken, blomster og grønne urter. Tør, aromatisk hvidvin med ganske høj og lækker frugtsyre og et mineralsk touch. Et hint af sødme fra moden stenfrugt følger lige efter det første indtryk sammen med et behageligt strejf af petroleum, der kan være et typisk træk ved den aromatiske Riesling-drue. Blød og behagelig medium mundfylde.
Normal enkeltstykspris: 149 kr. Kampagnepris: 99 kr.

Samlet pris ved den normale enkeltstykspris: 2526 kr.
Samlet pris ved hidtil billigste 6-stk-tilbudspris: 1596 kr.

Vi har skåret 20% af hidtil billigste tilbudspriser, og tilbyder denne flyttekasse til kun 1276,8 kr.!

Bemærk, at vi kun har pakket maksimalt 6 af hver kassetype!

Info om vinen