Susana Balbo Crios – Smagekasse

Introkasse med alle Crios-vinene fra argentinske Susana Balbo

499,00 DKKFør 894,00 DKK

Beskrivelse

Susana Balbo Crios - Smagekasse er en samling af de vine Susana Balbo laver i samarbejde med sine to børn, Ana og José. Crios kan oversættes til skud eller barn. Det er jo helt passende for konstellationen.

Robert Parker har i sit magasin The Wine Advocate udtalt: “All Crios wines are phenomenal values worth buying by the case.” Vi har gjort det ekstra nemt og pakket en blandet kasse til dig, så du kan smage dem alle sammen og finde en ny favorit.

Skulle du købe dem til enkeltstyksprisen ville kassen koste dig 894,-. Vores kassepris er 534,-, men den pris har vi savet toppen af og du sparer derfor yderligere 35,- og får således kassen for kun 499,-

Susana Balbo Crios - Smagekasse indeholder:

1 flaske Susana Balbo - Crios Malbec 2020 Mørk og fyldig vin med et væld af mørke bær, der møder næsen. Sorte kirsebær, brombær og blåbær trimler rundt mellem hinanden i en flot orkestreret harmoni med meget behagelig frugtsyre og silkebløde tanniner.

1 flaske Susana Balbo - Crios Cabernet Sauvignon 2020 Intens i farven med aromaer af friske kirsebær, moden blomme og vanilje. I munden fylder den også med sorte bær og et ekstra lag af blåbær og et harmonisk drys friskkværnet sort peber, kaffe og krydderier. Moden, nærmest vibrerende tanniner fuldender den elegante struktur, der glider over i en lang finish.

1 flaske Susana Balbo - Crios Red Blend 2019 Nydelig kompleksitet med spicy hints og en vægt på moden, rød frugt. Strukturerede tanniner, lækker frugtsyre og en fyldig krop. Prøv den til mediumkrydret svinekød, pølser, modne oste og retter med svampe.

1 flaske Susana Balbo - Crios Chardonnay 2020 Dyb, gylden farve i glasset med lidt grønne sting. Vældig aromatisk med moden citron og en floral duft med hvide blomster i førersædet sammen med vanilje fra fadet. Frisk, fed og inviterende på samme tid.

1 flaske Susana Balbo - Crios Torrontés 2020 Sprød og forfriskende med noter af citrusfrugter, passionsfrugt, lychee og hvide blomster. En livlig frugtsyre, en lækker cremethed og en lang, mineralsk finish giver dybde og flot balance til vinen. Den er skøn at drikke på dens egne præmisser, men passer strålende til en lang række serveringer.

1 flaske Susana Balbo - Crios Rosé 2020 Frisk, tør og delikat Malbec-rosé. Noterne er modne jordbær og stikkelsbær i fin balance med en sprød og saftig finish. Den er perfekt til retter med fisk, salater og grillet kylling.

Om Susana Balbo

Susana Balbo er kendt for sit arbejde med enkeltmarksvine, hvor druerne og deres terroir virkelig 'kommer til orde'. Hun dyrker elegancen, friskheden og det mindre bombastiske, som argentinske vine ellers har været bredest kendt for i en lang årrække. Susanas to børn, Ana og José, er også en del af firmaet og trekløveret har sammen med vinmager Edy del Popolo opnået international anerkendelse og topratede vine.

Info om vinen

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...