Underdog Protocol – Pinot Noir 2021

Elegant Pinot Noir, der er skruet helt rigtigt sammen

  • 99,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 169,00 kr. pr. flaske
GRATIS FRAGT på alt indtil mandag kl. 23:59

Beskrivelse

Underdog Protocol - Pinot Noir 2021 er skruet helt rigtigt sammen og dens fine elegance egner sig både til fredagsfisk og fredagsbøf. Noterne af blåbær, skovjordbær og knaldrøde kirsebær charmerer i tæt aromadans med vaniljestrejf fra fadet dine smagsløg fra du skænker den, til du har nydt den sidste dråbe.

Underdog Protocol er skabt  i opposition til den etablerede vinindustri, og som et undergrundsprojekt, der insisterer på at sætte maksimal smag over maksimal profit.

Fra nøje udvalgte vinmarker i Californien har vinmageren fundet de perfekt modnede Pinot Noir-druer til Underdog Protocol . Normalt ville du skulle finde den store pung frem, hvis der på din vinlabel skal være trykt en berømt mark eller et særligt område. Men er vinmageren kløgtig og tager ukonventionelle græsrodsbeslutninger, giver det mulighed for at lave en tindrende smuk vin på druer fra vinstokke, der har groet ganske få meter fra de dyre og over-anpriste vinmarker. Det kommer vinnyderen tilgode, da man får mulighed for at skænke en vin, der smager dyrt, men til en lav pris.

Info om vinen

Årgang

Druer

Region

Producent

Alkohol

13,5%

Du kunne også være interesseret i...