Terrassesnacks – Smagekasse

Lækkerier til terrasse-hyggen – 5 vine og 2 poser grissini.

449,00 kr.Før 735,00 kr.

Beskrivelse

Terrassesnacks - Smagekasse er blandet så du kun behøver tænke på at sidde godt og have flasken og snacks inden for rækkevidde.

I denne smagekasse får du 1 af hver af vores udvalgte dejlige hyggevine + 2 poser af vores populære Papa Delle Grissini. Du kan læse mere om vinene (og fylde i kurven til du får fri fragt) ved at trykke på navnet i beskrivelsen herunder.

Skulle du selv blande dem alle sammen til enkelt-styks-prisen, ville det koste dig 735,-. Vi har sat dem under vores kampagnepris og du får dem alle sammen for kun 449,-.

Terrassesnacks - Smagekasse indeholder:

1 flaske Pradio – ROK Bianco Venezia Giulia 2022 Dufter friskt og sommerligt indbydende af citronsaft, hvide ferskner, tomatblade og et hint af stikkelsbær og græs. Aromaerne fortsætter i den rene og klare smag, hvor hver enkelt drues karakteristika slår igennem med yderligere noter af grønne æbler, citronskal og hvid peber. Den er frisk, saftig og mineralsk i sin finish. En dejlig sommervin, der er lagret på ståltanke, så druernes egen robe får lov at skinne klart.

1 flaske Cielo e Terra - Baccolo Bianco Puglia 2022 Dejligt afrundet og blød med noter af tropisk frugt som ananas og mango. Perfekt til et glas ukompliceret drikkeglæde. Passer også dejligt til lette forretter eller grillet hvidt kød.

1 flaske Romagnoli - APE Pinot Nero 2021 Flot rubinrød i glasset. Næsen åbner op med dejlige dufte af hunderose, violer og solbær. Hints af chokolade og vanilje lægger sig lige i halen af de første indtryk. Munden holder, hvad næsen lover og indtrykkene forstærkes af den fine frugtsyre og bløde, indladende tanniner. Fin og elegant frugt i finishen med lækre, krydrede undertoner. Det smager virkelig lækkert!

1 flaske Rebel Ridge - Chard 20 Både frisk og fyldig på en og samme tid. Saftig citron og vanilje, svulmende pære og tropisk frugt. Fadet ligger som en fed, vibrerende bas under frugten. Det giver vinen en flot afrunding med et toastet præg og den der signifikante smørfedme, som bare kombinationen californisk Chardonnay og amerikanske egefade kan.

1 flaske Collinobili - Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG 2022 Vinen smager dejligt som den er, men hold dig ikke tilbage med at dresse den op til party med for eksempel Aperol eller frossen frugt. Den er flot i champagneskåle over en kugle frugtsorbet med et mynteblad og kan således bruges både som aperitif og dessert til din fest.

2 poser Papa Delle - Grand Cru Grissini rosmarin & kartoffel Håndlavede italienske brødstænger med hvidvin og olivenolie og en perfekt afstemt smag af kartofler og rosmarin. Takket være den gyldne olivenolie fra Puglia har de smag, fylde og sprødhed som ingen andre grissinier, du tidligere måtte have smagt. Hver pakke indeholder 250 gram.

Du kunne også være interesseret i...