Smæk for skillingen – Smagekasse

Populære vine til vores skarpeste pris

399,00 kr.Før 776,00 kr.

Beskrivelse

Smæk for skillingen - Smagekasse er sammensat af vores mest populære vine til de allerbedste priser. Her er vine til hygge, til middagen med fugl, fisk eller fredagsbøf. Kort sagt, så rummer den hele paletten til en helt suveræn pris. Du kan læse mere om vinen ved at trykke på deres navne i beskrivelsen herunder.

Enkeltstyksprisen for vinene til sammen er 776,-. Vi har sat smagekassen til kun 399,- for alle de skønne vine.

Smæk for skillingen - Smagekasse indeholder

1 flaske Susana Balbo - Anubis Malbec 2020 Fyldig Malbec med aromaer af moden hindbær, solbær og blød vanilje. Blød og velouragtig i munden med masser af smag af mørk og moden frugt og silkebløde tanniner. Du finder næppe en bedre vinpartner til en grillet eller stegt kød.

1 flaske Rebel Ridge - Zin19 Black Edition 2019 En ekstremt frugtrig fuldmoden Zinfandel, som kun de dygtigste vinmagere i Californien kan drive det frem. Den er på ingen måde kompliceret, men det den skal gøre, det gør den til perfektion. Og frem for alt så smager den bare godt. Den passer rigtig godt til det danske køkken i den kraftige ende af skalaen.

1 flaske Ponte Lungo - Mio Silenzio Grande Edizione Særudgave af storhittet Mio Silenzio. Tidligere Edizione-udgaver (vi havde den sidst i årgang 2015) var et blend, men det er lykkes producenten at købe sig ind på marker på Sicilien med Nero d'Avola-druer i meget høj kvalitet. Man er derfor gået benhårdt efter at fremhæve denne ene drues kvalitet med dens silkebløde intensitet.

1 flaske Corte La Piaggia - Pinot Grigio delle Venezie DOC 2021 Den dufter skønt af citron og saftige, grønne æbler og moden pære. Vældig livlig og saftig i munden med en flot harmoni mellem moden frugt og meget behagelig frugtsyre. Vinen er tør og frugtig med en behagelig og blød fornemmelse i munden. Vi anbefaler vinen til en aperitif, lette forretter og til alle retter med fisk eller skaldyr.

1 flaske Nibai Soave 2021 Fuldharmonisk Soave med fyldig og moden frugt og cremet, lang finish. Intens strågul farve med florale -primært hyldeblomst- og fyldige frugtnoter. Vinen er harmonisk, fyldig og cremet med hints af vanilje og krydrede undertoner, der understreger vinens elegance. 

1 flaske Wildfoot - Sangiovese Zinfandel Winemaker's Selection Limited Edition 2021 Pragtfuldt sammenstik af Sangiovese og Zinfandel. En vin med en fyldig krop, der egner sig godt til mange retter. Både dem med italiensk inspiration og dem med et mere dansk islæt. Det nye blend i en Limited Edition er umanerligt vellykket!

 

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...