Smæk for skillingen – Smagekasse

Populære vine til vores skarpeste pris

334,00 kr.Før 672,00 kr.

Beskrivelse

Smæk for skillingen - Smagekasse er sammensat af vores populære vine til de allerbedste priser. Her er vine til hygge, til middagen med fugl, fisk eller fredagsbøf. Kort sagt, så rummer den hele paletten til en helt suveræn pris. Du kan læse mere om vinen ved at trykke på deres navne i beskrivelsen herunder.

Enkeltstyksprisen for vinene til sammen er 672,-. Vi har sat smagekassen til kun 334,- for alle de skønne vine.

Smæk for skillingen - Smagekasse indeholder

1 flaske Wildfoot - Puglia Rosso 2019 Dyb intensitet i den røde farve. Dufter fint og delikat af blomme, urter, kanel, sød pibetobak og et let toastet anstrøg fra fadet. Den saftige friskhed står flot sammen med de modne, bløde tanniner og glider behageligt over i en krydret og behagelig finish.

1 flaske Ponte Lungo - Mio Silenzio Grande Edizione 2022 Særudgave af storhittet Mio Silenzio. Tidligere Edizione-udgaver var et blend, men det er lykkes producenten at købe sig ind på marker på Sicilien med Nero d'Avola-druer i meget høj kvalitet. Man er derfor gået benhårdt efter at fremhæve denne ene drues kvalitet med dens silkebløde intensitet.

1 flaske Cielo e Terra - Baccolo Rosso Veneto 2020 Dufter intenst af varme krydderier og fuldmoden frugt. Vi anbefaler at nyde den ved 18-20 grader i store glas. Server den gerne til vildt, rødt kød eller svamperetter. Skal du bruge vinen til lidt nippemad, så er hårde, lagrede oste et godt match.

1 flaske Federici - Roma Collezione Privata 2020 Flot rubinrød i glasset. Vinen dufter intens med noter af rød frugt og varme krydderier. Varm og fyldig i munden med strejf af mørk chokolade. Lækker frugtsyre gør vinen til en saftig oplevelse med et rustikt og charmerende bid.

1 flaske Rocco Vitale - Pin G 2022 Pinot Grigio er blød, rund og behagelig samtidig med, at den leverer et duft- og smagsbillede af moden citron, Golden Delicious-æbler og moden pære. I munden er den både livlig og saftig på grund af den charmerende frugtsyre i flot harmoni med den modne frugt. Lucido giver en frisk og meget behagelig frugtsyre. Alt i alt en tør og frugtig vin med en behagelig og blød fornemmelse i munden.

1 flaske Cielo e Terra - Baccolo Bianco Puglia 2022 Dejligt afrundet og blød med noter af tropisk frugt som ananas og mango. Perfekt til et glas ukompliceret drikkeglæde. Passer også dejligt til lette forretter eller grillet hvidt kød.

 

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...