Line 39 – Petite Sirah 2019

Fyldig, moden frugt og sprød frugtsyre med noter af mokka og vanilje.

  • 99,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 129,00 kr. pr. flaske

Beskrivelse

Line 39 - Petite Sirah 2019 er en lige dele elegant og kompleks vin. Delikate dråber fra den første til den sidste. Chokolade, karamel, vanilje og fyldig blå frugt dominerer duft- og smagsbilledet i denne vin. De lækre mokka-noter i vinens fyldige krop træder tydeligt frem efterhånden som vinen udvikler sig i munden. Det hele glider fornøjeligt over i en luksuslaber finish. Vi spår allerede nu, at du kommer til at vende tilbage for at købe en kasse mere.

Vi anbefaler, at du serverer vinen i store glas ved en starttemperatur på cirka 16 grader. Nyd den i godt selskab til for eksempel blå oste, sammenkogte retter på kalvekød eller grillet kylling med en bred palette af grillet grønt til.

Druematerialet til Line 39 - Petite Sirah 2019 er sourcet fra de bedste områder i Californien. Her er der tale om Monterey, Clarksburg, Lodi og Delta-regionen.

God tid er essentielt og det er med til at skabe det druemateriale, der ligger til grund for i vinkælderen at kunne lave 'outstanding super-premium wines', som Line 39 selv udtrykker det. Balancen mellem fyldig, moden frugt og sprød frugtsyre sidder simpelthen lige i skabet.
Vinmager Steven DeCos­tas baggrund med en uddannelse i mikrobiologi og kemi har været et solidt fundament til næste skridt i uddannelsen til ønolog i 2010. Målet er at holde et skarpt fokus på at bruge videnskaben i samarbejde med naturen for at sikre alle en god vinoplevelse i glasset uden, at det skal rive foret ud af lommerne.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

13,5%

Druer

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...