Cantele – Negroamaro Puglia 2020

Læskende frugtsyre, balanceret moden frugt og skovbundsnoter. Kun få flasker tilbage!

85,00 kr.Før 129,00 kr.

Beskrivelse

Cantele - Negroamaro Puglia 2020 byder på et lækkert potpourri af læskende frugtsyre, balanceret moden frugt og skovbundsnoter. Man forstår snildt, at både druen og selve vinen i glasset er populær. Vi har både denne Negroamaro og dens fadlagrede storesøster Teresa Manara Negroamaro i sortimentet. Modsat hvad man oftest ser på Negroamaro-vine på det danske marked, er der altså her IKKE tale om fadlagring. Vinene fra Cantele er skabt i en slankere og mere elegant stil end man oftest finder i området. Har du tidligere smagt vores mere bamsede vine fra området og tænkt, at de var for buldrende til din smag, så er det her måske lige dén vin, du har stået og manglet.

Cantele - Negroamaro Puglia 2020 byder på noter af moden, rød frugt, krydrede undertoner og en bred aromapalette. Mest fremtrædende er syrlige kirsebær, røde blommer, timian og et strejf af flint. I munden er indtrykket balanceret af mineraliteten og friskheden. Finishen starter blødt ud og folder sig siden ud som en smuk blomst med de klassiske Negroamaro-kvaliteter.

Du kan godt gemme Cantele - Negroamaro Puglia 2020 i nogle år, men den er ikke som sådan produceret med yderligere lagring for øje. Køb, skænk & nyd er mantraet, og til den pris kan du lige så godt tage de sidste flasker.

Info om vinen

Årgang

Druer

Producent

Region

Alkohol

13%

Du kunne også være interesseret i...