Cannonball – Merlot 2020

Lokkende lækker og imponerende Merlot fra Californien.

  • 129,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 199,00 kr. pr. flaske

Beskrivelse

Cannonball - Merlot 2020 er en lokkende lækker og imponerende Merlot fra Californien.
Lad ikke området lede dig til at tro, at der er tale om typisk californisk oppulence. Cannonball - Merlot 2020 har friske noter af blåbær, granatæble og nuancer af toasted eg som en fin understrygning. Medium-fyldig krop med klassiske Bordeaux-proportioner, dybt saftig frugtkoncentration med hindbær, moden blomme og krydderier der alle følges pænt ind i den lange finish.

Vi anbefaler at servere Cannonball - Merlot 2020 til and, rødt kød og pastaretter med fyldige saucer.

Vinmageren fortæller...

Merlot er en overraskende sart drue, der kræver omhyggelig behandling i kælderen. Der høstes ganske tidligt om morgenen efterfulgt af delvis presning af druerne og 3 dages koldmaceration. Herefter ligger mosten på ståltanke med udvalgte gærstrenge for at igangsætte en kort fermentering med minimal håndtering. Oxidering holdes på et absolut minimalt niveau for at bibeholde den dejlige fruitforward stil. Vinen lagres på franske egefade, hvoraf 20% er nye fade. Det understreger den underliggende struktur og sætter en flot ramme for frugten med et dash af karamel. En flot mineralitet væver sig elegant igennem frugten med dejlige undertoner af skovbund.

OBS! Billedet viser en tidligere årgang, fotografen er på vej.

Om producenten

Cannonball blev i 2006 startet af Yoav Gilat og et dynamisk team af vinveteraner. Overbevisningen lød, at vinen skulle være let tilgængelig på pris, nemme at forstå og holde af, og desuden lavet uden en masse gamle dogmer. Druerne sources fra udvalgte marker i hele Californien. Californien byder på rig diversitet i mikroklimaer, topografi og jordbunde, der alt sammen er med til at skabe vine med en flot kompleksitet og i en kontinuerlig kvalitet.

Cannonball-etiketten er et symbol på dit indre barn fra en tid, hvor livet var bekymringsfrit og kun handlede om at have det sjovt. Vinene fra Cannonball vil forhåbentligt give dig et smil på læben og minde dig om ikke at tage livet alt for alvorligt hele tiden.

Syre: 6,3 g./ltr.

 

 

Info om vinen

Årgang

Druer

Producent

Region

Alkohol

13,5%

Du kunne også være interesseret i...