Borell Diehl – Pinot Noir trocken 2021

Lækker og kølig burgundisk stil, men ikke til ‘franske priser’.

99,00 kr.Før 149,00 kr.

Beskrivelse

Borell Diehl - Pinot Noir trocken 2021 er lavet i en lækker, kølig burgundisk stil. Druerne er dyrket på Borell Diehls gamle Flemlinger-parcel. Det uovertrufne pris/nydelses-forhold gør denne Pinot Noir til et absolut must-try!

Restsukker: 0,5 g./ltr.
Syre: 5,3 g./ltr.

Om Borell Diehl fra Pfalz

Som ethvert eventyr, så starter og slutter det med kærlighed. I 1990 gifter Annette Borell sig med Thomas Diehl. Hun bringer den tekniske viden som master winemaker med sig ind i familieforetagendet, hvor Thomas har leveret erfaringen med og kendskabet til netop de marker, hvor stokkene gror. Deres børn er også en del af det nu og booker du en vinsmagning, er det Annette og datteren Katharina, der vil tage dig sikkert igennem sortimentet i deres tasting room på vingården.
For Borell-Diehl er det af stor betydning, at arbejdet med vinene er håndholdt og passioneret fra mark over kælder til dit glas. Alle druer skal nænsomt plukkes på hver deres helt rette tidspunkt, og i løbet af sæsonen gennemgås vinmarkerne med tættekam, så man sikrer sig, at hver klase har optimale forhold.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

13,5%

Druer

Producent

Region