Argiolas – Cardanera 2021

Med sin intense parfumering af Macchia Mediterranea er det som at stå midt på Sardinien.

125,00 kr.Før 179,00 kr.

Beskrivelse

Argiolas - Cardanera 2021 er flot rubinrød i glasset og den dufter intenst parfumeret af den lokale, vildtvoksende buskplante Macchia Mediterranea og saftig rød frugt. I munden er den frisk og saftig med finkornede og balancerede tanniner.

Vi anbefaler at nyde Argiolas - Cardanera 2021 til retter med umami, for eksempel lasagne eller ravioli. Den er også dejlig til en god grydestegt kylling.

Fermentering og macerationen foregår ved kontrolleret temperatur i en periode, der strækker sig over 12-15 dage. Herefter overføres den til cementtanke, hvor den malolaktiske fermentering finder sted.

Anmelderne siger...

René Langdahl Jørgensen: "Der findes andre gode producenter på Sardinien end Argiolas, men huset formår efter min mening at forene det moderne med det stedtro." Ordene stod om producenten i Gastro, og vi havde armene i vejret, da vi læste det, for det var lige præcis det vi gik efter, da vi tog en serie af producentens vine hjem. Internationalt er producentens vine kendte, anerkendte, elskede og topratede.

Info om vinen

Årgang

Druer

,

Producent

Region

Alkohol

14%

Du kunne også være interesseret i...