Sikker netbetaling med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard

Gallovini

Skip to Main Content »

Search Site

Terre di Pietra - Valpolicella Classico Superiore 2011 "Mesal"

Flere visninger

  • Terre di Pietra - Mesal 2008
  • Mesal 2008 - Valpolicella Classico Superiore

Terre di Pietra - Valpolicella Classico Superiore 2011 "Mesal"

Lagerstatus: På lager - sendes med det samme

199,00 kr
  • 149,00 kr ved 6 stk. spar 26%
Add Items to Cart
ELLER

Beskrivelse

På et vinmarked overfyldt med alskens versioner af "Ripasso", "Superiore", "Amarone" osv, der oftest intet har med den ægte var at gøre, er det en fryd at møde en vin, der ikke tager sig ud for mere end den er, og bare smager rent og dejligt!
Sådan en vin er Terre di Pietras "Mesal". Skal man alligevel sammenligne den med vintyper de fleste af os kender, ligger den smagsmæssigt mellem Ripasso og Amarone. Hvor en Ripasso laves på Superiore-klassificerede druer, der hældes over kvaset fra enten Amarone eller Recioto, laves Mesal på druer, der har fået lov at tørre i 30 dage. Produktionsmetoden minder altså mest om en Amarone.

Vinen er hurtigt blevet vores mest populære fra producenten, for den har det hele. Den er rund, blød og varm med mørke søde bær i smagen, men med en tørhed og rygrad, som forventes i italiensk topkvalitetsvin.

For vinnyderen er den muligheden for at få en række af Amarone-kvaliteterne i glasset til en fornuftig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten - vinen er nemlig af samme høje kvalitet som Terre di Pietras Amarone, men med mindre kraft og kompleksitet, hvilket også gør den nemmere at bruge til en række formål.

Prøv den til vildt, vinen er som skabt til flot kød, der skal akkompagneres fremfor overdøves.

Thomas Ilkjær i bogen "Amarone": "Mørk og kraftig med bærfokuseret og ret læskende smag". Terre di Pietra noteres som en af de nye stjerner, forfatteren venter at høre meget mere til.

Passer til: Mellemkraftige kødretter, kalv, vildt, kraftige retter med fjerkræ.
Druesammensætning: 50% Corvina, 20% Corvinone, 20% Rondinella, 5% Oselata, 5% Croatina.
Lagring: 24 måneder på franske 225 liter egetræsfade.
Drikkes bedst: 2016 - 2024.
Alkohol:ca. 14%.

Se alle vine fra Terre di Pietra
 

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

Derfor skal du vælge Gallovini
 

Vind vin for 500 kr. hver måned

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev deltager du automatisk i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. hver måned. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.

×